Lady Gaga Simpsoneissa – purskahtaa itkuun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessakin erittäin suosittu Simpsonit-televisiosarja on Yhdysvaltojen pisimpään jatkunut primetime-sarja, joka tunnetaan lukuisista vierailevista tähdistään. Nyt Amerikassa yhtenä suosikkisarjan hahmona on nähty poptähti Lady Gaga.

Kyseessä on Yhdysvalloissa pyörineen 23. tuotantokauden päätösjakso, jossa Lady Gaga esiintyy itsenään. Faniensa hyvinvoinnista tunnetusti huolehtiva Lady Gaga yrittää jaksossa saada Lisaa piristymään, sillä hänet äänestettiin koulun vähiten suosituimmaksi oppilaaksi. Poptähden piristysyritys ei kuitenkaan mene aivan putkeen.

Kohtaamisen seurauksena Lisa nimittäin tiuskaisee laulajattarelle saaden tämän kyynelehtimään. Omalaatuisesta tyylistään tunnettu poptähti jopa lopettaa yhteenoton seurauksena erikoislaatuisten vaatteidensa käyttämisen. Jakson lopussa kaikki ongelmat ovat kuitenkin kaikonneet, ja Lady Gaga nähdään Lisan kanssa yhteisessä musiikkinumerossa.

Suomessa näytetään parhaillaan Subilla sarjan 22. tuotantokauden jaksoja. Simpsonit on päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan toistuvien julkkisvieraittensa ansiosta: ohjelmassa on virallisesti vieraillut enemmän tähtiä kuin missään muussa tv-sarjassa. Eikä meno ole muuttunut uusimmallakaan 23. tuotantokaudella, sillä tähtivierailijoina piipahtavat Lady Gagan lisäksi esimerkiksi Kiefer Sutherland, Anthon Bourdain, Ted Nugent sekä Myytinmurtajat-kaksikko Jamie Hyneman ja Adam Savage.