Rikollisten sekopäisimmät piilopaikat listattiin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Rajaviranomaiset saavat usein kiinni laittomia siirtolaisia, jotka yrittävät matkustaa salaa rajan yli esimerkiksi autoon piiloutuneena. Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja, jossa nähdään mitä ihmeellisimpiä rikollisten käyttämiä piilopaikkoja.

Kuva: Yhdysvaltojen tulli

Kuvissa nähdään muun muuassa eräs laiton siirtolainen, joka yritti päästä Meksikosta Yhdysvaltoihin auton nahkapenkin sisällä. Kuvasarjassa nähdään myös Krzysztof Grzegorz -nimisen miehen matkalaukku, johon hän oli piiloutunut päästäkseen rahtilentokoneeseen varastamaan tavaroita toisten ihmisten matkalaukuista. Katso koko lista tästä.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa saatiin tannoin kiinni mies, joka yritti paeta viranomaisia piiloutumalla jääkaappiin. Poliisit olivat löytäneet etsintäkuulutetun miehen piiloutuneena hotellihuoneen jääkaapista. Muita rikollisten käyttämiä erikoisia piilopaikkoja ja -tapoja ovat muun muuassa auton etuovi, moottoritila, savupiippu ja pahvilaatikko.