Poptähti raunioina: ”En pysty syömään ja juon vain viinaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Boyzone-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Ronan Keating erosi vuoden 2011 lopussa vaimostaan Yvonnesta pettämiskohun jälkeen. Pariskunnan avioliitto päättyi kolmentoista vuoden yhteiselon jälkeen, kun vaimo löysi miehen salaiset tekstiviestit tämän kännykästä.

Pariskunta yritti kohun alussa paikata liittoaan, mutta ilmoitti kuitenkin lopullisesta erostaan tämän vuoden huhtikuussa. Nyt Keating on kertonut menneensä rappiolle eron jälkeen, koska ei kestä sinkkuelämää. Mies kertoi, että viimeiset eron jälkeiset kuukaudet ovat olleet hänen elämänsä pahimpia.

– Olen menettänyt painoani. En pysty syömään ja juon vain viinaa koko ajan, kertoi Ronan Keating Daily Mirror -sivustolle.

Poptähti on kertonut pariskunnan pysyvän eron jälkeenkin läheisinä ystävinä. Komistus ei pysty omien sanojensa mukaan vielä ajattelemaankaan toisten naisten deittailemista. Rakkauselämän ollessa hunningolla Keatingin ura kuitenkin kukoistaa. Mies on nähty tällä viikolla Ranskassa markkinoimassa Goddess-elokuvaa. Elokuvassa poptähdellä on hänen uransa ensimmäinen elokuvarooli.