Tutkimus paljasti: Miehet pitävät tyhmistä ja humalaisista naisista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Naistenlehdissä pohditaan usein sitä, minkälaisista naisista kaksilahkeiset pitävät. Suurin osa miehistä pitää isossa arvossa naisen ulkonäköä. Nyt uusi tutkimus on paljastanut, että miehet eivät ole niinkään kiinnostuneita naisten älykkyyosamäärästä.

Straight From The A -sivustolla julkaistun tutkimuksen mukaan miehet nimittäin pitävät tyhmistä ja humalaisista naisista. Tutkimukseen osallistui 76 miestä, joiden ikähaarukka pyöri 18 – 47 vuoden välillä. Tutkijat näyttivät miehille 88 kuvaa naisista, jotka näyttivät muun muuassa humalaisilta, huomionhakuisilta, uneliailta, haavoittuneilta, lihavilta, lyhyiltä, tyhmiltä ja lapsellisilta.

Miehiä pyydettiin valitsemaan kuvia naisista, joiden kanssa he uskoisivat pääsevänsä helpoiten sänkyyn. Miehet sijoittivat tyhmiltä ja humalaisilta näyttävät naiset kärkikastiin. Tutkimuksen mukaan miehet eivät kiinnittäneet juurikaan huomiota lihaviin tai lyhyisiin naisiin.

Miesten mukaan tyhmiltä näyttävät naiset ovat nimittäin ”helppoja saaliita”. Lisäksi tutkimukseen osallistuneiden miesten mielestä muun muuassa humalassa olevat naiset ovat viehättävämpiä kuin valppaan oloiset tai fiksuilta näyttävät naiset. Sivusto arvuuttelee sitä, että kelpaako yhden illan jutuista kiinnostuneille miehille vähä-älyisempi nainen. Avioliittoa metsästävät miehet puolestaan keskittyvät sivuston mukaan fiksuihin ja asiallisiin naisiin.