Johanna Tukiainen karmeimpien julkkisten listalle – innostui itse noteerauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on nähty urallaan jo muutamankin kerran poseeraamassa kansainvälisillä verkkosivustoilla, eikä aina suinkaan positiivisissa merkeissä. Aiemmin hänen talvihäilleen naureskeltiin ympäri maailmaa. Stara kertoi taannoin kuinka hänelle naureskeltiin esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Tänään Seiska raportoi kuinka Johanna Tukiainen on noteerattu Worst in the World -blogin julkaisemassa YouTube-videossa, jossa on listattu karmeimpia pieleen menneitä kauneusleikkauksia. Tuksu on päässyt samalla hyvin nimekkääseen joukkoon, sillä mukana on vain muutama ei-hollywood-julkkis. Ehkä juuri siksi Tukiainen ei ottanutkaan noteerausta pahalla, vaan hän sen sijaan hän hehkutti sitä Facebookissa.

Kuva: YouTube

– Yleensä en linkittele tällaisia juttuja musta jossa otsikkona on sana ”hirviö” mutta katsoin noita nimiä läpi, joita on myös lueteltu samalla ”hirviölistalla” ja siellä on mm. Heidi Montag ja Katie Price, molemmat mielestäni maailman kauneimpia naisia, varsinkin Katie Price (Jordan) niin nyt täytyy kyllä sanoa, että olen otettu, Johanna Tukiainen kirjoittaa Facebookissa.

Suomalaistähden lisäksi samalla listalla ovat muun muassa Axl Rose, Burt Reynolds, Carla Bruni, Heidi Montag, Shauna Sand, Katie Price, Mickey Rourke, Tori Spelling ja Donatella Versace.