Huima laihdutus kääntyi päälaelleen – Snooki on suurempi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, odottaa parhaillaan esikoistaan. Hänen raskautensa paljastui maaliskuun alussa. Siihen päättyi myös hänen laihdutuksensa.

Alkuvuodesta Snooki oli otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä, ja hän laihtuikin niin nopeasti, että se muistutti jo kuihtumista. Alla olevassa 1. helmikuuta otetussa valokuvassa Snooki nähdään laihimmillaan, ja siitä viisarin suunta onkin ollut jälleen ylöspäin. Yllä olevassa kuvagalleriassa nähdään millaiseen kokoluokkaan Snooki on ehtinyt kasvaa raskautensa parin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.Kuva: Twitter

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai viime vuonna nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.