Sauli Koskinen ja Adam Lambert bilettivät supertähtien kanssa Lontoossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ylivoimaisesti tunnetuin julkkistähti viihdemaailmassa on nykyisin Sauli Koskinen, joka seurustelee poptähti Adam Lambertin kanssa. Tällä viikolla Suomessa vieraillut Sauli on ainakin paparazzikuvien perusteella ehtinyt siirtyä jo Lontooseen.

Paparazzit ikuistivat Saulin ja Adamin tänään Lontoossa, jossa he olivat poistumassa Cirque Du Soir -klubilta. Molemmat miehet näyttivät olevan varsin hyväntuulisia. Julkkispari vietti viime vuonna joululomaansa Helsingissä vauhdikkaissa merkeissä, kun he ottivat yhteen yökerhon edustalla ja joutuivat putkaan. Samoissa bileissä olivat paikalla myös muun muassa Katy Perry, Pixie Lott, Mischa Barton ja Carly Rae Jepsen.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.