Rihanna alastomana Manhattanilla – estoton mainos suututtaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä joutunut noloon valoon, kun hänen väitetään käyttäneen sijaispeppua eräässä televisiomainoksessa. Kiistely aiheesta jatkuu, mutta samaan aikaan supertähti aiheuttaa närää newyorkilaisissa asukkaissa.

Rihanna nähdään nimittäin parhaillaan New Yorkin Manhattanin ytimessä Times Squarella mainostamassa Rebelle-tuoksuaan. Valtavankokoisessa mainoksessa laulaja poseeraa täysin alastomana. Vaikka mitään intiimiä ei paljastukaan, niin kansalaiset ovat suuttuneet moisesta paljastelusta paikalla, jossa kuva päätyy myös miljoonien lasten silmille.

Edellä mainitussa kohutussa Armanin mainoksessa Rihanna nähdään makaamassa isolla parivuoteella ylellisessä alusasussa. Videolla Rihanna näkee painajaista, josta herättyään pukeutuu Armanin farkkuihin ja nahkatakkiin. Tähti itse on ollut vaitonainen mainoksesta, sillä hänen solmimansa mainossopimus kielsi kertomasta sijaisnäyttelijästä julkisuudessa. The Sun -lehti paljasti kuitenkin tapauksen taustat.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.