Mitä Bruce Willis puuhasi baarissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin entinen supertähtipariskunta Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa 13 vuoden ajan. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 17-vuotias Tallulah. Julkkistähtien lapsista Rumer ja Scout ovat tehnyt myös julkista uraa, ja Rumer on nähty myös 90210-televisiosarjan tähtenä.

Nyt Rumer on kuvattu Hollywoodissa, jossa hän oli poistumassa Sayers Club -yökerhosta. Meno oli ilmeisesti ollut varsin vauhdikasta, sillä neitokaisella oli poskessaan huulipunaa ilmeisesti tyttösuudelman jäljiltä.

23-vuotias Rumer Willis on amerikkalainen näyttelijätär, joka on esiintynyt jo useissa elokuvissa. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Taannoin hän poseerasi malliston upeissa mainoskuvissa.