Wow, onko tämä tosiaan Idol-voittaja? Popparia ei ole tunnistaa meikittömänä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän tauon jälkeen listoille taannoin takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähden rakkauselämää ja seksuaalista suuntautumista on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan.

30-vuotias Kelly kumosi lesboepäilyt aiemmin taannoin Staran haastattelussa. Lue haastattelu tästä. Nyt neitokainen on ikuistettu harvinaiseen valokuvaan meikittömänä Chicagossa O’Haren lentokentällä.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, mikä johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti piti pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.