Cindy Crawford ja tytär Kaia Gerber ovat näyttävä pari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja menestyksekkäimpiin huippumalleihin lukeutuva Cindy Crawford kertoi äskettäin laittaneensa Kaia-tyttärensä malliuran jäihin. Äiti nimittäin haluaa tyttärensä pysyvän erossa malliurasta ainakin 17-vuotiaaksi asti.

Äskettäin 45-vuotias supermalli antoi tyttärelleen uuden mahdollisuuden malliuralla. Cindy Crawfordin 10-vuotias Kaia Gerber -niminen tytär nimittäin nähtiin JCPenney-merkin äitienpäiväkampanjassa. Nyt äiti ja tytär on bongattu shoppailemassa yhdessä Malibussa, Los Angelesin liepeillä.

Cindy Crawford on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Kaunotar on kokeillut myös näyttelijänuraa, ja hänen elokuviaan ovat muiden muassa Unzipped, Studio 54 ja tuoreimpana The Simian Line vuodelta 2001.

Näyttelijä Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.

Kuva: YouTube