Räppäri kolaroi Bentley-ökyautonsa – tässä tulos kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Soulja Boy jäi taannoin kiinni miljoonavalheesta hänen väitettyään ostaneensa itselleen 55 miljoonan dollarin arvoisen G5-lentokoneen. Viime syksynä hänet tuomittiin vankeuteen huumeista ja aseista.

Nyt 22-vuotias räppäri Soulja Boy, oikealta nimeltään DeAndre Cortez Way, on kolaroinut Bentley-ökyautonsa Beverly Hillsissä. Los Angelesin poliisin mukaan kolarointi tapahtui risteysalueella, mutta tarkempaa syytä ei vielä kerrottu. Paparazzit kuvasivat kuinka auto haettiin paikalta hinausautolla.

Soulja Boyn toinen albumi Souljaboytellem.com julkaistiin vuonna 2007. Levyn ensimmäinen Crank That (Soulja Boy) -single nousi Billboard 100 -listan ykköseksi seitsemän viikon ajaksi. Räppärin muita tunnettuja kappaleita ovat muun muuassa Rich Girl, Let Me Get Em ja Kiss Me Thru the Phone. Tähti on myös järjestänyt syntymäpäiväjuhlansa MTV-kanavan My Super Sweet 16 -ohjelmassa.