Star Warsin klassikkorakennus pelastettiin aavikolla – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin osa Star Wars -elokuvien ystävistä muistaa Luke Skywalkerin kodin vuonna 1977 ensi-iltansa saaneesta klassikkoelokuvasta. Elokuvaa varten talo rakennettiin aikoinaan Tunisiaan, jossa se sai kuvausten jälkeen rapistua.

Nyt belgialainen Mark Dermul on kerännyt tiimin, jonka tarkoituksena oli rakentaa uudelleen ikoniseen asemaan noussut iglu-tyylinen rakennus Lars Restoration. Projekti oli pitkä, sillä Dermul kävi ensimmäisen kerran tutustumassa paikkaan jo vuonna 2001.

Sittemmin vapaaehtoiset ovat tehneet valtavan määrän työtä Save Lars Restoration -projektin eteen ja nyt Skywalkerin koti Tattooinen avaruuskaupungissa on saatu viimein valmiiksi ja entiseen kukoistukseensa. Projektiin käytettiin noin 10.000 dollaria lahjoitusvaroja.