Legendaarinen televisiotähti kiidätetty sairaalaan – sai sydänkohtauksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalais-amerikkalainen George Alexander ”Alex” Trebek tunnetaan muun muuassa supersuositun Jeopardy!-kisailuohjelman juontajana. Hän on juontanut myös lukuisia muita televisio-ohjelmia kuten High Rollersia ja Pitfallia. Nyt 71-vuotias Alex Trebek on joutunut sairaalan.

Televisiojuontajan kerrotaan saaneen sydänkohtauksen. Menestyneen televisiouran tehnyt Alex Trebek kiidätettiin viikonloppuna sairaalaan Los Angelesissa rintakipujen takia. Tähden edustajan mukaan Trebek tulee paranemaan täysin ja palaavan pian Jeopardy!-ohjelman kuvauksiin.

– Alex Trebek voi hyvin ja häntä hoidetaan parhaillaan sairaalassa. Hän paranee täysin ja palaa Jeopardy!-ohjelmaan, tähden edustaja kertoi Radar Online -sivustolle.

Alex Trebek on joutunut viime vuosina useamman kerran sairaalaan terveysongelmiensa takia. Hän sai sydänkohtauksen vuonna 2007. Viime kesänä televisiojuontaja joutui ryöstäjän uhriksi San Franciscossa. Alex Trebek nähtiin taannoin How I Met Your Mother -televisiosarjassa. Hän on naimisissa Jean Currivan Trebekin kanssa.