Alkuperäinen 2 Unlimited saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun menestyneimpiin danceartisteihin kuuluneen 2 Unlimited -yhtyeen keulakuvina toimineet Ray ja Anita saapuvat Suomeen. He esiintyvät Seinäjoella Club Onniteekki-tapahtumassa 18. elokuuta.

Vuonna 1996 erilleen lähteneet Ray ja Anita yhdistivät voimansa uudelleen vuonna 2010 paluusinkullaan In Da Name Of Love, ja he ovat sittemmin esiintyneet useissa isoissa tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Seinäjoen keikka on heidän ensimmäinen yhteinen esiintymisensä Suomessa sitten vuoden 1995.

No Limit, Twilight Zone ja Get Ready For This -hiteistä muistettava kaksikko on myynyt maailmanlaajuisesti yli 18 miljoonaa levyä ja heillä oli merkittävä panos siihen, että eurodance nousi aikoinaan valtavirtaan. 2 Unlimitedin No Limit –musiikkivideo on kerännyt YouTubessa jo yli 15 miljoonaa katselukertaa.

90-luvun eurodanceen keskittyvä uudistettu Club Onniteekki järjestetään nyt viidennen kerran Seinäjoen Hotel Sorsanpesässä. Aikaisemmissa kevään 2012 tapahtumissa ovat esiintyneet englantilainen Ice MC, italialainen Corona, Movetron ja YleX:n Matti ”Parasta Ennen” Airaksinen.