Leijonanpennulla uskomattomat leikkitoverit

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Leijonia pidetään viidakon valtiaina, jotka herättävät ihmisissä ja muissa eläinlajeissa kunnioitusta. Nyt eräällä verkkovideolla nähdään, että tuttu petoeläin voi saadakin yllättäviä ystäviä eläinkunnan joukosta.

Videolla nähdään Simba-leijonanpentu, joka leikkii hellyyttävästi odottamattomien kavereiden kanssa. Ensin pennun käsiin pääsee Monty-koiranpentu, jonka kanssa jellona painii sängyn päällä. Suloisinta taitaa olla kuitenkin, kun Simba leikkii Thumber-kanin kanssa.

Kanin ja leijonan ystävyys on hellyyttävää katsottavaa, kun eläimet juoksentelevat yhdessä eläintarhan aitauksessa. Kani pääsee myös pedon lämpimään leijonanhalaukseen. Kolmen kuukauden ikäisestä leijonanpennusta odotetaan brittiläisen eläintarhan vetonaulaa.