Pikkupojat testasivat valokuvausilmiötä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on levinnyt viime aikoina jos minkälaisia valokuvausilmiöitä. Yksi niistä on horsemaning, jossa poseerataan erikoisissa paikoissa ilman päätä. Nyt verkossa on julkaistu hauska kuva, jossa pikkupojat näyttävät mallia horsemaning-poseerauksesta.

Verkossa julkaistussa kuvassa nähdään, kuinka maastonvihreään paitaan pukeutunut poika on kontalleen rantahiekalla. Pojan pää näyttäisi olevan irti, sillä hän pitää kiinni hiekasta törröttävästä päästä. Kuva voi hämätä monia, jos horsemaning-ilmiö ei ole tuttu.

Muita suosittuja valokuvausilmiöitä ovat muun muuassa planking, batmanning ja photobomb. Viimeiseksi mainitussa pyritään pilaamaan onnistunut poseeraus siten, että esimerkiksi yksi kuvassa oleva henkilö tekee veikeän ilmeen kuvattavien ihmisten takana.