Rihanna, unohditko pukea housut jalkaan? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoksella syntynyt Rihanna aloitti musiikkiuransa jo 16 vuoden iässä, kun hän teki levytyssopimuksen Def Jam Recordings -yhtiön kanssa. Sittemmin neitokainen on noussut yhdeksi maailman suosituimmaksi poptähdeksi ja hän tienasi viime vuonna 53 miljoonaa dollaria.

24-vuotias poptähti on nyt juhlinut Lontoon yössä. Hänet kuvattiin eilen poistumassa The Birdcage -pubista, jonne neitokainen vaikutti hukanneen housunsa.

Äskettäin Rihannan Rorrey-veli paljasti, että Rihanna oli kouluvuosinaan nörtti. Laulajan pikkuveljen mukaan Rihanna teki ahkerasti kotiläksyjään ja keskittyi täysillä koulunkäyntiin. Poptähti oli niin omistautunut opiskelulle, että hän piti vain yhden vapaapäivän viikossa. Veljen mukaan Rihanna oli nuoruudessaan kiinnostunut yliluonnollisista asioista ja sisarukset katsoivat usein muun muuassa avaruusolioista kertovia elokuvia.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Laulaja teki äskettäin näyttelijädebyyttinsä valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän markkinoi ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.