Katy Perry ei rintojaan liikaa peitellyt – olivat pullahtaa esiin kesken bileiden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Ero otti poptähdellä niin koville, että eilen hänen kerrottiin suunnittelevan pitkää taukoa musiikkiuraltaan, jotta hän saisi aikaa selvitä erostaan.

Nyt 27-vuotiaan poptähden fanit ovat kuitenkin saaneet aimo annoksen musiikkia ja silmänruokaa, sillä Katy Perry esiintyi eilen Hollywoodin Kiinalaisen teatterin edustalla oman Katy Perry Part of Me -dokumenttinsa ensi-illassa. Hän oli pukeutunut paljastavaan asuun, ja sama teema jatkui myös illan jatkobileissä Boosty Bellows -klubissa. Mukana menossa olivat myös Selena Gomez, Justin Bieber ja Robert Pattinson.

Katyn ex-mies Russell Brand on viihtynyt viime aikoina mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.