Olympiauimarin bikinikuva muka liian rohkea – katso ja päätä itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa bikinikuvia nähdään päivittäin, mutta ilmeisesti urheilun saralla moinen ei ole kovinkaan yleistä. Sellaisen kuvan saa ainakin australialaisen olympiauimarin, Stephanie Ricen, bikinikuvasta aiheutuneesta skandaalista.

Kolme olympiakultaa altaassa voittanut Stephanie Rice julkaisi alkuviikosta itsestään Twitterissä kännykkäkameralla ikuistetun kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä kylpyhuoneensa peilin edessä. Hän halusi kuvassa esitellä suunnittelija Ellie Gonsalvesilta syntymäpäivälahjaksi saamiaan bikineitä. Ricen ”työasu” uima-altaassa on lähes samanlainen, mutta siitä huolimatta kriittisimmät tyrmäsivät kuvan liian paljastavana.

– Stephanie Ricen julkaisema kuva, jossa hän poseeraa uikkareissa, häpäisee koko Australian uimajoukkueen. Hänet pitäisi pudottaa joukkueesta, eräskin fani raivosi verkossa.

Rice ei ole vaatimuksista huolimatta poistanut kuvaansa verkosta. Monet vapaamielisemmät ovatkin ihmetelleet varsin tavallisesta poseerauksesta syntynyttä skandaalia, ja samalla tapauksesta on syntynyt varsinainen netti-ilmiö. Muutamat julkkismiehetkin ovat nimittäin poseeranneet Stephanie Ricea tukeakseen samanlaisissa bikineissä ja julkaisseet kuvat niin ikään Twitter-blogeissaan.