Adrianne Curry esitteli pulleita rintojaan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne on julkaissut itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Nyt 29-vuotias Adrianne Curry on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia, joissa hän esittelee kainostelematta rintavarustustaan. Neitokainen kertoo onnistuneensa laihdutuskuurillaan ja kiinteyttäneensä vatsanseutuaan. Hän onkin ottanut yhden otoksen itsestään kuvakulmasta, joka tarjoaa mielekkäitä maisemia etenkin mieskatsojille.

Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.