Jesse Kaikuranta ja Arttu Wiskari tänään Tammerkosken sillalla – Anna Eriksson perui keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella käynnistyy tänään perinteinen Tammerkosken sillalla -tapahtuma. Illan avajaiskonsertissa on tapahtunut viime hetken muutos, kun illan pääesiintyjä Anna Eriksson on viime hetkellä perunut esiintymisensä.

Anna Erikssonin tilalle on nyt kiinnitetty kovassa nosteessa oleva laulajatähti Jesse Kaikuranta, joka lauloi itsensä suomalaisten sydämiin The Voice of Finland -ohjelmassa. Kaikurannan kappale Vie mut kotiin nousi nopeasti iTunes-musiikkikaupan listaykköseksi.

Tammerkosken sillalla -tapahtuman avajaisissa esiintyy Jesse Kaikurannan lisäksi tänään myös huippusuosittu huippusuosittu Arttu Wiskari, jonka hitit olivat vuoden 2011 soitetuimpien joukossa. Wiskari nousee lavalle kello 20.30 ja Kaikuranta kello 22.00.

Erikssonin peruuntumisen johdosta illan lippujen hintaa on laskettu 18 eurosta 15 euroon. Aiemmin lipun ostaneet saavat portilla kolmen euron palautuksen tai he voivat palauttaa liput Lippupisteen toimipisteeseen. Tammerkosken sillalla -tapahtuma jatkuu 7. heinäkuuta saakka Tampereen keskustorilla.