Amy Winehousen ex-poikaystävälle rajut raiskaussyytteet

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Soul-tähti Amy Winehousen traagiseen kuolemaan saatiin äskettäin vastauksia, sillä laulajan kuolinsyyksi todettiin alkoholimyrkytys. Tähden veressä oli kuolinhetkellä alkoholia noin neljän promillen verran. Heiveröisen laulajan kuolinvuoteen viereltä löydettiin myös kolme tyhjää vodkapulloa.

Traagisesti menehtynyt laulajatar seurusteli kuolemaansa edeltäneen vuoden elokuvaohjaaja Reg Travissin kanssa. Nyt 35-vuotiasta Travissia vastaan on The Sun -lehden mukaan nostettu kaksi syytettä raiskaudesta. Syytteet koskevat viime uudenvuoden paikkeilla tapahtuneita kahta raiskausta, joiden pääsyylliseksi Winehousen viimeinen poikaystävä on nyt julkistettu.

Mies itse kiistää olleensa tapahtumiin millään lailla osallisena. Traviss joutuu kuitenkin ensi kuussa oikeuteen syytteiden johdosta. Elokuvaohjaaja tapasi laulajattaren kesäkuussa 2010, ja hän on aiemmin kertonut, kuinka he sopivat toisilleen täydellisesti. Molempien perheet ovat kotoisin Stepneystä Itä-Lontoosta.

– Minusta hän ymmärsi minua ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien – ja minä ymmärsin häntä, Traviss on kertonut suhteestaan laulajattareen.

Amy Winehousen Lioness: Hidden Treasures -postuumilta julkaistiin äskettäin kappale. Hän duetoi Like Smoke -kappaleen räppäri Nasin kanssa. Duetto levytettiin toukokuussa vuonna 2008 ja sen on tuottanut Amyn hyvä ystävä Salaam Remi. Uuden albumin tuotoista kolmannes ohjataan Amy Winehouse Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Tähden perhe perusti säätiön auttaakseen päihdeongelmista kärsiviä.