Alessandra Ambrosio ei säväyttänyt siviilissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa lähes kolme vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Äskettäin 30-vuotias Alessandra Ambrosio kuvattiin poseeraamassa yhdessä näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa brasilialaisen Colcci-vaateyhtiön muotikuvauksissa Marina Del Reyssä. Nyt miljoonien miesten ihannoima supermalli on kuvattu poikkeuksellisesti siviilissä, eikä neitokaista ihan ensi silmäyksellä uskoisi huippumalliksi. Alessandra ja hänen poikaystävänsä Jamie Mazur istuskelivat kahvilassa Santa Monicassa.

Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.