Arttu Wiskari otti aikalisän keikkailusta: ”Haluttiin mennä fisuun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen artisti Arttu Wiskari viettää parhaillaan elämänsä kiireisintä heinäkuuta, kun keikat vievät miestä vauhdilla ympäri Suomea. Joskus artistinkin täytyy pitää vapaata, ja Arttu päätti äskettäin rauhoittaa juhannuksen kokonaan keikkailulta.

– Juhannus tehtiin silleen, että ei otettu keikkaa. Mukava chillailla välillä, kun ei ole pakko tehdä aina keikkoja. Juhannuksena pystyy tahkoon massia, jos haluaa. Sä voit pyytää tonnin enemmän kuin muuten. Ei me tehdä tätä hommaa kuitenkaan massin takia, Arttu Wiskari kertoi Staralle Tammerkosken sillalla -tapahtumassa.

– Ei me haluttu keikalle, kun haluttiin mennä fisuun. Anna Abreun bändi jäi lomalle, kun Anna jäi lomalle. Sieltä tuli sit osa meidän landelle. Muun muassa kitaristi Niskavaaran Sami, joka on armoton fisumies. Sami hävisi mulle kalastuskilpailussa yhdellä kalalla, kun yhtä ei laskettu. Tuomarina oli meidän oma kitaristi.

– On mukava käydä fisusteleen. Vähän dokailla landella ja näin pois päin. Se oli kyllä herkkua tohon tilanteeseen. Heinäkuu on niin täynnä, että varmaan viikon verran ehdin olemaan himassa yötä, mut muuten ollaan koko ajan jossain. Nyt on keskiviikkona eka vapaapäivä ja sit lähtee taas torstaina rundi, Wiskari kertoi perjantaina Tampereella.