Arttu Wiskari paljasti: Hittikappaleen mökkitietä ei ole olemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Arttu Wiskari kiertää parhaillaan aktiivisesti Suomea ja maan festarilavoja. Välillä hän ehtii kuitenkin myös hengähtää mökillä. Miehen oma mökki ei ole kuitenkaan paikka, jonne hänen Mökkitie-hittinsä mökkitie todellisuudessa sijoittuu.

Stara tapasi Wiskarin viikonloppuna Tammerkosken sillalla. Laulaja paljasti haastattelussa, ettei hittikappaleen sanoissa Evitskogiin sijoittuvaa mökkitietä ole todellisuudessa olemassa, sillä se on yhdistelmä kahdesta eri paikasta.

– Mökkitien mökkitie on sekoitettu Evitskogista ja Korppoosta, joka on lähellä Nauvoa. Evitskog tuli biisiin, kun se on meidän pianistin mökki. Korppoo ei sopinut vaan siihen biisin. Evitskog oli helpompi sovittaa niihin sanoihin, niin sen takia se tuli siihen. Korppoossa on niin sanottu true mökkitie ja Evitskogissa myös. Mulla on itselläni mökki Mäntyharjulla, Arttu Wiskari paljasti Staralle.

Alkaneen kesän kohokohta on jo valmiiksi tiedossa, ja se löytyy Imatran suunnalta.

– Eniten mä oon odottanut Imatran Big Band -festivaalia. Mä kävin aikoinaan katsomassa siellä Big Jack Johnsonin, joka on meitsin mieleen. Mä oon itse ihan blues-ukko, vaikka siitä jääkiekkojoukkueesta en kyllä diggaa. Helsingin IFK on leimalla tossa kädessä. Imatralla on niin kovia bändejä. Mä oon muutaman kerran käynyt katsomassa Juventus Blue Bandia, Big Jack Johnsonia ja Fabulous Thunderbirdsiä. Siellä on ihan huikeita bändejä.