Kasvanut povi ahdistavaa Snookia: ”Inhoan D-kupin rintojani!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Äskettäin Snooki hehkutti raskauskilojaan In Touch -lehden haastattelussa ja kertoi rakastavansa raskauden turvottamia rintojaan. Nyt tähti on kuitenkin muuttanut mieltään, ja vihaakin suurentuneita ryntäitään. Kuusi kiloa raskauden aikana lihonut tähti on kasvattanut kuppikokoaan C-kupista D-kuppiin.

– Haluan suuren mahan, joten ranskalaisten tai suklaaleivosten syöminen ei haittaa minua. Ainoa ongelma on, että rintani ovat kasvaneet D-kuppiin. Inhoan rintojani niin paljon! kertoo Snooki Us Weekly -sivustolle.

Tähdellä on selvästi ongelmia äidilliseksi paisuneen rintavarustuksensa suhteen, koska hän suhtautuu negatiivisesti myös rintaruokintaan. Snooki kommentoi rintaruokintaa äskettäin ällöttäväksi Good Morning America -ohjelman haastattelussa. Naisen mielestä ruokintatapa sai hänet tuntemaan olonsa lypsettäväksi lehmäksi.

Snooki tekee myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta nyt sarjan kerrotaan keskittyvän Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.