Jessica välttelee huumeita – joutuu lähtemään bileistä kotiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunta erosi taannoin neljän vuoden seurustelun jälkeen, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Sittemmin he eivät ole peitelleet onneaan.

Nyt 30-vuotias näyttelijätär on kertonut kantansa huumeisiin. Järkevä neitokainen ei nimittäin halua katsella ympäristössään hurjastelevaa käytöstä. Biel kertookin yleensä lähtevänsä kotiin juhlista, jotka näyttävät karkaavan käsistä.

– Jos jossain juhlissa ihmiset hullaantuvat huumeista ja kaikki intoutuvat petipuuhiin makuuhuoneessa, silloin minä lähden kotiin, kertoo Jessica Biel Hollywood Drag -sivustolle.

Tähden järkevä asenne tulee jo nuoruusvuosilta, sillä neidon vanhemmat kasvattivat hänet fiksuksi. Bielin vastuullisuus johtuu näyttelijättären mukaan myös siitä, että hän pääsi suhteellisen nuorena töihin. Hän aloitti jo 14-vuotiaana Seitsemäs taivas -televisiosarjassa.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.