Seksimaratonin tulos: Maailman lihavin laihtui 44 kiloa seksillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Pauline Potter nousi äskettäin otsikoihin maailman lihavimpana naisena, kun naisen paino nousi huimaan 318 kiloon. 33-vuotias neitokainen pääsi suuren elopainonsa vuoksi muun muassa Guinness World Records -ennätystenkirjaan.

Potter lihosi ennennäkemättömiin lukemiin erotessaan aviomiehestään kolme vuotta sitten. Ex-mies katui kuitenkin eroa ja yritti voittaa muhkean vaimonsa sydämen takaisin. Nyt nainen onkin laihtunut kokonaiset 44 kiloa pelkillä pariskunnan seksimaratoneilla.

Ex-mies käy visiitillä Potterin luona kaksi kertaa kuukaudessa, jolloin pariskunta harrastaa seksiä neljä päivää putkeen. Naisen mukaan rakastavaiset saattavat intoutua lemmenleikkeihin seitsemän kertaa päivän aikana. Uhkea neitokainen väittääkin reippaiden sessioiden pitävän hänen muotonsa kuosissa.

– En voi liikkua paljon sängyssä, mutta poltan 500 kilokaloria yhdellä sessiolla. Se on mahtavaa, saan liikuntaa vain hetkuttamalla itseäni ylös ja alas, kertoo Pauline Potter Closer-lehdelle.

Pariskunnan seksielämän kerrotaan olevan onnellista, vaikka Pauline painaakin huomattavasti enemmän kuin hänen miehensä Alex. Lemmiskelijät pystyvät kuitenkin kokeilemaan erilaisia seksiasentoja yhdessä. Nainen ei ole tarpeeksi itsevarma sängyssä ostaakseen seksikkäitä alusvaatteita, mutta peittää itsensä kauniilla lakanalla miehensä silmien iloksi. Potter haluaa laihtua 240-kiloiseksi, jolloin hän pystyy muuttamaan yhteen Arizonassa asuvan rakastajansa kanssa.