Christina Milian kaunisti näkymää bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessakin takavuosina menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Räppäri The Dreamin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin.

Nyt julkisuuteen palannut neitokainen on nähty Miamissa rantalomalla, ja Christina Milianin kurvit herättivät odotetusti paparazzien huomion. 30-vuotias laulajatar tarjosikin valokuvaajille silmänruokaa esittelemällä muodokasta kroppaansa minimittaisessa, käärmekuvioisessa uima-asussa. Kaunotar ei saamastaan huomiosta häiriintynyt, vaan polskutteli iloisesti vesileikeissä lastenvahdin katsoessa rannalla hänen kaksivuotiaan tyttärensä perään.

Taannoin Christina Milianin kerrottiin harkitsevan oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan, koska poptähden salaattiannoksesta löytyi syöty purukumi. Kaunotar oli syönyt salaattiannoksestaan jo suurimman osan ennen purukumin löytymistä. Milianin kerrottiin ihmetelleen oudon ja “jauhaisan” aineksen tuntoa suussaan ja sylkeneen suupalansa pois. Ymmärrettyään oudon aineksen olleen jättimäinen ja “käytetty” purukumi, tähden kerrottiin ryntäneen vessaan oksentamaan.