Jessica Jane Clement riisui kaiken hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin jo nyt seurattu tähti.

Nyt 27-vuotias kaunotar on riisuutunut kokonaan eläinoikeusjärjestö PETA:n mainokseen, joka vastustaa eläimillä testattuja kauneustuotteita. Neitokainen nähdään mainoskuvissa ilman rihman kiertämää. Sylissään kurvikas Jessica Jane pitää suloisen pörröistä pikkukania. Samalla mainosteksti julistaa, ettei yhdenkään kanin tulisi kärsiä kauneuden vuoksi.

Kuva: Splash, PETA
Kuva: Splash, PETA

Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.