Tässäkö maailmankuulu realitytähti? Ei ole tunnistaa meikittömänä – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Nyt 24-vuotias Snooki julkaisi meikittömän kuvan itsestään Twitter-mikroblogissaan. Luonnonkaunis tähti näyttää otoksessa melko tavalliselta neitokaiselta, eikä häntä olekaan tunnistaa Jersey Shore -sarjan vahvasti meikatuksi rämäpääksi. Pian synnyttävä nainen esitteleekin useimmiten paparazzeille meikkitaiteilunsa tuloksia.

Kuva: Twitter

Snooki on aiheuttanut viime aikoina hämmennystä rohkeilla kommenteillaan raskaudestaan. Realitytähti on muun muuassa kertonut pitävänsä mahassaan kasvavaa lastaan ”kiimaisena, pervona ja pienenä otuksena”. Hän on myös pohtinut sitä, että tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. Nainen epäilee lapsen näkevän äitinsä nautinnon huipulla söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia.