David Hasselhoffin mainokset varkaiden uusi hitti – jo satoja varastettu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

David Hasselhoffin ura on Amerikan Talent-ohjelman tuomaroinnin jälkeen jatkunut sarjalla huumoripitoisia mainoksia. Miehen 1990-luvulla tähdittämästä Baywatch-sarjasta kaavaillaan parhaillaan tehtäväksi elokuvaa, johon tuottajat haluavat tutun rintakarvauroksen ohella myös muhkeista silikoneistaan tunnetun Pamela Andersonin.

Viime aikoina Hasselhoff on nähty Cumberland Farms -kauppaketjun mainoksessa, jossa julkkis mainostaa jääkahvia. Miehen mainoksesta kuvattiin koominen video, ja luonnollisesti näyttelijän kasvot nähdään kyseisiin kauppoihin sijoitetuissa mainoskylteissä. Nyt miehen mainoskyltit ovat aiheuttaneet erikoisen fani-ilmiön, sillä ihailijat eivät saa 60-vuotiaasta viihdekonkarista tarpeekseen.

Kuva: Cumberland Farms

Lähiviikkojen aikana noin 550 Hasselhoff-kylttiä on nimittäin varastettu. Cumberland-brändin edustajan Kate Ngon mukaan kauppoihin on jäänyt arviolta vain parisenkymmentä kylttiä, koska fanit ovat tyystin tyhjentäneet kaupat Hasselhoffin kuvista. Ngon mukaan kauppaketju on imarreltu näyttelijän saamasta huomiosta, uutisoi Yahoo! News -sivusto.

David Hasselhoff tunnetaan Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen ikonisena näyttelijänä. Mies julkaisi kesällä 1989 Looking for Freedom -albumin juuri ennen Berliinin muurin murtumista. Kyseinen levy muodostui Saksassa ajan tunnussäveleksi ja myi kolminkertaista platinaa. Miehen musiikillisestä tuotannosta on riipaistu kasaan monia legendaarisia musiikkivideoita, joihin lukeutuvat Hooked on a Feeling, Secret Agent Man ja Don’t Hassel the Hoff.