Mies, näin teet itsestäsi suutelun mestarin – tässä vinkit

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Deittailu voi olla kesän hauskimpia vinkeitä, ja läheisempään tutustumiseen siirryttäessä voivat suudelmatkin houkuttaa toisistaan kiinnostunutta pariskuntaa. Monilla on kokemuksia hyvin erilaisista suutelosessioista, joista osa värisyttää vielä myöhemminkin.

Nyt Men’s Health -lehti ohjeistaa kaksilahkeisia kielityöskentelyn mestaruuteen, ja paljastaa parhaimmat vinkit kiihdyttäviin suudelmiin. Eräs tärkeimmistä ohjeista on tilanteen rauhallinen johdattaminen intiimeihin hetkiin. Naiset nauttivat usein vaihtelevista suudelmista, joissa on kuitenkin kiireetön sävy.

Ensimmäisellä suudelmalla on jopa ikoninen asema deittailun sääntökirjassa. Se antaa kaunottarelle jonkinlaisen kuvan suutelijasta, joten rauhallisuus voi taata alussa varmemmat otteet. Neitokaiset osaavat arvostaa intohimoa, joten kun hänen huulensa ovat tulleet rakkauden ristiretkeläiselle tutuksi, voi suudelmiin laittaa lisää voimakkuutta.

Erään tutkimuksen mukaan miehet nauttivat vetisemmistä suudelmista ja kielipelistä enemmän kuin naiset. Neidot osaavat arvostaa taitavaa kielenkäyttöä, kunhan komistuksen otteet eivät jätä kuolavanaa parin poskille. Voikin olla hyvä aloittaa höyhenenkeveistä suudelmista, joissa parin kielenkärjet koskettelevat hellästi toisiaan.

Voimaperäinen suuteleminen voi olla kiihkeää katsottavaa elokuvissa, mutta todellisuudessa se luo keinotekoisen intohimon tunnun. Seksikkyyttä ei tarvitse teeskennellä, sillä se ilmenee aidoissa, koetuissa hetkissä. Jos naisen haluaa saada innostumaan makuuhuoneleikeistä, voi hitaiden, viettelevien suudelmien sarja tehdä tehtävänsä.

Pusujen lomassa komistus saattaa päästellä miehekkäitä intohimon murahduksia. Joitakin naisia suudelmien auditiivinen puoli kiihottaa ja he ääntelevät itsekin muiskauttelun aikana. Osa naisista toivoo kielityöskentelyn aikana sen sijaan kosketuksia kaksilahkeiselta.

Jokainen suutelotilanne etenee omalla painollaan, ja uroksen voikin olla hyvä tarkkailla neidon mielihyvää ja tämän innostuksen kasvamista. Mies voi kokeilla parhaimman suudelmanautinnon takaamiseksi erilaisia huultenliikkeitä ja vaihtelevaa painetta. Neidon rentoutuminen vahvoille käsivarsille onkin hyvä merkki siitä, että sessio etenee haluttuun suuntaan.