Tom Cruise ja Suri järkyttyivät: Paparazzien takaa-ajo kuin elokuvista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime päivät tiiviisti otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

Eron jälkeen paparazzit ovat piirittäneet ex-pariskuntaa tauotta. Nyt Tom Cruise koki tyttärensä kanssa kauhun hetkiä, kun paparazzit ajoivat heitä takaa New Yorkissa. Tähtinäyttelijän kokema tilanne oli kuin suoraan miehen elokuvista, sillä hänen perässään kulki varsinainen valokuvaajien kulkue.

Cruisen perässä ajoi kymmenen autoa, jonka lisäksi kuvaajat jahtasivat tähteä moottoripyörien ja polkupyörien kanssa. Takaa-ajokohtaus alkoi, kun näyttelijä ja hänen tyttärensä poistuivat hotelliltaan ja ajoivat paikalta miehen luksusautolla. Kauhunhetket kestivät parisenkymmentä minuuttia, kunnes isä ja tytär pääsivät turvaan helikopterin laskeutumisalueelle.

Huffington Post -lehden mukaan Cruise sai vihdoin rauhaa ja yksityisyyttä, kun seurue nousi yläilmoihin helikopterilla. Julkkisperhe on saanut viime päivinä kokea kovia, sillä äskettäin Katie Holmes joutui Surin kanssa auto-onnettomuuteen, kun äiti ja tytär törmäsivät limusiinillaan New Yorkin kaupungin roska-autoon.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.