Tässä on julkkismaailman tyylikkäin tenava

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime päivät tiiviisti otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

Nyt Suri-tytär on saanut kunnian tulla valituksi julkkismaailman tyylikkäimmäksi lapseksi. 6-vuotias fashionista omistaa kahden miljoonan dollarin, eli 1,7 miljoonan euron, arvoisen vaatekokoelman, jonka aarteita nähdään tuon tuostakin pikkuprinsessan yllä. Neitokaisen vaatetuksesta vastaa äiti Katie Holmes, joka tunnetaan itsekin tyyli-ikonina.

Suri päihitti tyylikkyydessään muun muassa Beyoncen ja Jay-Z:n Blue Ivy -tyttären, joka tuli listauksessa toiseksi. Kolmanneksi listauksessa pääsi Will Smithin tytär Willow, ja neljänneksi Lionel Richien 4-vuotias tyttärentytär Harlow. Viidentenä tyylikkyyslistalla on Beckhamien Harper-tytär, kertoo Twisted Twee -sivusto.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.