Näyttelijä sisusti burleskiklubinsa äitinsä alastonkuvilla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäpariskunta David Arquette ja Courteney Cox erosivat pari vuotta sitten. Scream-elokuvista tunnettu Arquette otti eron niin raskaasti, että ratkesi ryyppäämään. Mies päätyi lopulta hermoromahduksen ja alkoholiongelmansa takia vieroitushoitoon.

Nyt 40-vuotias Arquette on yllättänyt monet erikoisella kunnianosoituksella edesmenneelle äidilleen. The Sun -lehti nimittäin uutisoi, kuinka menestysnäyttelijä on verhonnut uuden losangelesilaisen Bootsy Bellows -burleskiklubinsa seinät äitinsä alastonkuvilla. Arquetten Brenda-äiti oli työskennelyt nuorena burleskitanssijana ja mallina Bootsy Bellows -nimellä.

– Ihmiset ovat ihan että ”Hemmo, sun äiti on alastomana ympäri sun klubia”. Kyseessä oli 60-luku ja New York. Myöhemmin hänestä tuli avioliitto- ja perheneuvoja. Tämä on tapa kunnioittaa hänen nuoruuttaan, näyttelijä kertoo äidistään ja sisustuksestaan lehdelle.

Menestysnäyttelijä on mennyt jopa niin pitkälle, että hän on ripustanut burleskiklubinsa seinille muun muassa rajuja bondage-aiheisia kuvia äidistään. Arquetten äiti menehtyi rintasyöpään vuonna 1997. Näyttelijän erikoinen kunnianosoitus on kuitenkin osoittautunut käytännössä hieman hankalaksi, sillä Arquette ei halua kahdeksanvuotiaan Coco-tyttärensä näkevän alastonta äitiään.

David Arquette avioitui Frendit-tähti Courteney Coxin kanssa vuonna 1999. Coco-tytär on pariskunnan ainoa lapsi. Parin avioliitto oli pitkään vaikeuksissa, mutta Arquetten uskottomuus koitui lopulta liiton tuhoksi. Mies nimittäin petti Coxia mallitarjoilija Jasmine Waltzin kanssa. Arquette julkaisi jopa Twitter-blogissaan kuvan hänestä ja Waltzista. Kuvatekstissä luki “hyviä aikoja”.