Lordi paljasti tekevänsä jo uutta elokuvaa: ”Ei ole sellainen kuin voisi kuvitella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen musiikkihistorian ainoa Euroviisuvoittaja Lordi keikkailee kuluvana kesänä vuosien tauon jälkeen aktiivisemmin myös Suomessa. Stara tapasi yhtyeen Karjurockissa, jossa Mr. Lordi paljasti jatkavansa hienosti alkanutta elokuvauraansa.

Lordin Dark Floors -elokuva ei ollut valtava yleisömenestys, mutta omassa sarjassaan se niitti kuitenkin menestystä. Haastattelussa Lordi paljasti työstävänsä jo kokonaan uutta elokuvaprojektia.

– Meillä on itse asiassa uutta viritelmää. Mutta ei kuitenkaan mitään sellaista mitä voisi kuvitella, eikä mitään Dark Floorsia. En kuitenkaan pysty siitä puhumaan, kun se tuotantoyhtiö vissiin ilmoittaa sen asian. Mut se ei olekaan sellainen kuin voisi kuvitella, että uusi kauhuleffa, Mr. Lordi kertoi Staralle.

Haastattelun jälkeen Lordi suuntasi esiintymislavalle. Yhtyeen keulahahmolla oli lähitulvaisuuden suunnitelmat hyvin hallussa.

– Tossa pitäisi keikka vetää. Sitten biisien tekemistä, demottelua ja pukujen suunnittelua. Ja sitten toi hässäkkä. 30. elokuuta lähdetään Nashvilleen studiohommiin. Väliin mahtuu vielä jotain keikkaa ja ohjelmaan kuuluu myös mökkeilyä Rovaniemellä.