Itsemurhan tehneen realitytähden exä järkyttää: ”Tyttäremme on iloisempi kuoleman jälkeen”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Täydelliset naiset -televisiosarjan huippusuosion myötä myös vastaavat tosielämän versiot ovat saaneet suosiota. Viime vuonna Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tunnetuksi tullut 47-vuotias Russell Armstrong hirtti itsensä kodissaan.

Edesmenneen Armstrongin entinen vaimo Taylor on yksi realitysarjan päätähdistä, mutta myös ex-aviomies nähtiin sarjassa usein. Myös pariskunnan avioeron vaiheita nähtiin Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa. Nyt Taylor Armstrong on järkyttänyt monia fanejaan kertomalla, kuinka pariskunnan Kennedy-tytär on ollut paljon iloisempi isänsä itsemurhan jälkeen, The New York Post uutisoi.

– Hän on ollut avoimempi ja iloisempi isänsä kuoleman jälkeen. Hän on menevämpi kuin mitä hän oli Russellin elinaikana. Hän tunsi minun ahdistuneisuuteni, realitytähti kertoo tyttärestään lehdelle.

Taylor on miehensä kuoleman jälkeen avautunut avioliitostaan kertomalla, kuinka Russell oli väkivaltainen kumppani. Nainen oli hakenut miehestään avioeroa vain pari viikkoa ennen tämän itsemurhaa. Realitytähden mukaan hän kuitenkin yrittää kertoa tyttärelleen myös positiivisia asioita pahasti veloissaan kuolemansa aikana olleesta Russellista.