Mies soittaa Star Wars -tunnaria pesukoneella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus tulee kova tarve ilmaista itseään musiikilla, mutta tarvittavia soittimia ei ole käden ulottuvilla. Onneksi luovuus ei tunne rajoja, ja tosipaikan tullen vaikkapa kodinkoneet voivat toimia musiikkisoittimina, kuten tämä video osoittaa.

Kuva: YouTube

– Jos jätät aviomiehesi yksin kotiin… Ennemmin tai myöhemmin hänen on pakko oppia käyttämään pesukonetta. Luultavasti hän tulee soittamaan The Imperial Marchia (Darth Vaderin tunnaria) Star Warsista. Olkoon voima kaikkien kotiin yksin jätettyjen aviomiesten kanssa, vitsailee videon lataaja YouTubessa.

Videolla mies loihtii muutamaa pesukoneen nappia painamalla ilmoille tutun pahaenteisen leffamelodian.

Star Wars -elokuvat ovat yli 30-vuotisen historiansa aikana nousseet kulttisuosioon ympäri maailmaa, ja niiden pohjalta tehtyjä fanivideoita ja meemejä ilmaantuu jatkuvasti nettiin. Tämä video onkin vain yksi useista esimerkeistä siitä, kuinka elokuvasaaga on levinnyt valkokankailta ja televisioruudusta ihmisten jokapäiväiseen elämään.