Emma Watson kiistää kiinnityksen erotiikkaelokuvan pääosaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E.L. Jamesin kirjoittama Fifty Shades of Grey -erotiikkakirja on ollut tänä vuonna paljon otsikoissa menestyksensä johdosta. Äitipornoksikin kutsuttu teos kertoo nuoren neitsyen ja hänen vanhemman rakastajansa seksisuhteesta. Teoksesta on suunnitteilla myös kokoillan elokuva.

Huhujen mukaan Fifty Shades Of Grey -naispääosaan on kaavailtu esimerkiksi Emma Watsonia, Scarlett Johanssonia ja Angelina Jolieta. Miespääosan rooliin on huhuttu muun muassa Ryan Goslingia ja Zac Efronia. Nyt Harry Potter-tähti Emma Watson on kuitenkin kiistänyt väitteet, jonka mukaan häntä olisi tavoiteltu rooliin.

– En ole lukenut kirjaa, en ole lukenut käsikirjoitusta, en mitään. Minut on liitetty mediassa useisiin elokuvaprojekteihin vaikka en ole saanut minkäänlaista yhteydenottoa niiden tiimoilta. Näin kävi esimerkiksi The Girl With The Dragon Tattoo -elokuvan tapauksessa. En ikinä ollut edes nähnyt koko käsikirjoitusta, Watson kertoo.

Brittiläinen näyttelijätär Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Näyttelijätär seurustelee nykyisin Yhdysvalloissa asuvan opiskelijan Will Adamoviczin kanssa. Pariskunnasta ikuistettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäisiä yhteiskuvia.