Snooki synnyttää korkokengät jalassa – haluaa näyttää hyvältä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Nyt 24-vuotias Snooki on kertonut Female First -sivustolle tulevasta synnytyksestään. Realitykaunotar ei nimittäin aio luopua turhamaisista elkeistään synnytyssalissakaan. Jersey Shore -tähti haluaa sääriensä hivelevän sairaalahenkilökunnan ja tulevan lapsensa silmää, joten hän aikookin synnyttää esikoisensa korkokengissä.

– Pakkaan mukaan korkokengät, leopardikuvioisen leninkini, tekoripset ja meikit. Haluan näyttää hyvältä, kun vauva näkee minut ensi kertaa, kertoo Snooki haastattelussa.

Humalahakuisesta sekoilustaan tunnettu neitokainen on siistinyt käytöstään raskauden aikana, ja kertoo hiljentäneensä menoa pelkojensa vuoksi. Nainen pelkää suunniltaan sitä, että kofeiini ja viinilasilliset tekisivät harmia syntymättömälle lapselle. Snookin pahin pelko on, että hänen alapäästään putkahtaa synnytyshetkellä kolmijalkainen mutaatiovauva.

Snooki on aiheuttanut viime aikoina hämmennystä rohkeilla kommenteillaan raskaudestaan. Realitytähti on muun muuassa kertonut pitävänsä mahassaan kasvavaa lastaan ”kiimaisena, pervona ja pienenä otuksena”. Hän on myös pohtinut sitä, että tunteeko vauva hänen saamansa orgasmit. Nainen epäilee lapsen näkevän äitinsä nautinnon huipulla söpöjä sateenkaaria ja yksisarvisia.