Lady Gaga mukana Machete-elokuvan jatko-osassa – katso kuuma juliste

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on kahinoinut julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa sekä riidellyt leluyhtiön kanssa näköisnukestaan.

Nyt tähti on tekemässä uutta aluevaltausta valkokankaan puolella. Lady Gaga paljasti Twitterissä näyttelevänsä La Chameleon -nimistä hahmoa Robert Rodriguezin tulevassa kulttisuosioon nousseen Machete-hahmon seikkailuja jatkavassa Machete Kills -elokuvassa.

Robert Rodriguez paljasti omalla Twitter-tilillään Lady Gagan La Chameleon -hahmon oman julisteen, jossa Gaga poseeraa Marilyn Monroe -henkisesti rohkeassa korsetissa, suden turkkiin kääriytyneenä ja savuava pistooli kädessään.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.