Hämmentävä trendi Japanista: Sikiöstä aidonkokoinen veistos – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet vanhemmat säilyttävät nykyään ultraäänikuvia lapsistaan. Jotkut jopa säilyttävät positiivisia raskaustestejä muistona raskausajasta. Nyt on mahdollisuus viedä tämäkin vähän pidemmälle.

Japanilainen yhtiö tarjoaa nimittäin asiakkailleen yksityiskohtaisia veistoksia heidän sikiöistään. Fasotec-yhtiön Enkelin muoto -veistokset tehdään raskauden aikana otettujen ultraäänikuvien pohjalta. Valkoisesta hartsista muotoiltu sikiö asetetaan äidin vatsan näköisen läpinäkyvän veistoksen sisään.

Kuva: Fasotec

Halpaa hupia sikiöveistoksen teettäminen ei ole. Sen lisäksi, että äidin on matkustettava Parkside Hiroon sairaalaan Tokioon, hänen on myös maksettava 1.280 dollaria Fasotec-klinikalle. Jostain syystä ihmisten reaktiot 3D-sikiöveistoksia kohtaan eivät ole olleet kovin innostuneita.

– Karmivaa, karmivaa, karmivaa. Osta 3D-printattu veistos syntymättömästä sikiöstäsi, kommentoi eräskin Twitter-käyttäjä.

Kuva: Fasotec