Beyonce tekee dokumenttielokuvan – itsestään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat alkuvuonna esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Nyt Beyonce on seuraamassa viimeaikaista julkkistrendiä ja suunnittelemassa dokumenttielokuvaa omasta elämästään ja laulajaurastaan. Supertähti aikoo itse ohjata, tuottaa ja esiintyä elokuvassa, joka tulee sisältämään konsertti- ja takahuonemateriaalia sekä hänen ja läheisten haastatteluja. Dokumenttielokuva keskittyy Beyoncen vuonna 2011 julkaistun 4-albumin julkaisuun ja hänen avioliittoonsa Jay-Z:n kanssa sekä pariskunnan esikoislapsen syntymään.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja.