Realitysarjan tähti tienaa DJ-keikoilla 11 000 000 dollaria vuodessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohutun amerikkalaisen The Jersey Shore -realityohjelman tähdet ovat viikoittain otsikoissa monenlaisten tempaustensa merkeissä. Usein he ovat myös ongelmissa viranomaisten kanssa varsinkin liiallisen juhlimisen vuoksi.

Ennen The Jersey Shoren alkamista Pauly D, oikealta nimeltään Paul DelVecchio, teki DJ-keikkoja pienillä klubeilla Yhdysvaltain itärannikolla sijaitsevassa Providencen kaupungissa. Hän ansaitsi parhaimmillaan muutamia satoja dollareita illasta.

Vuonna 2009 hänet valittiin kuitenkin mukaan huippusuosion saavuttaneeseen realitysarjaan, ja nyt Pauly D ansaitsee yhdestä dj-keikasta keskimäärin 40.000 dollaria, eli noin 32.500 euroa. Britney Spearsin Femme Fatale-kiertueen lämppärinäkin toiminut realitytähti sijoittuu nyt Forbes-lehden maailman eniten tienaavien DJ-tähtien listalla sijalle 7.

Music Televisionilla huikean suosion saavuttanut, amerikanitalialaisten ”guido”-nuorten biletyksen täyttämää arkea seuraava The Jersey Shore saavuttaa ensi vuonna jo kuudennen tuotantokautensa. Pauly D sai hiljattain myös oman reality-sarjansa The Pauly D Project, joka keskittyy tähden DJ-uran seuraamiseen.