Jenny McCarthy kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Vaalea kaunotar on pysynyt julkisuudessa rohkeiden asuvalintojensa ja bikinikuviensa merkeissä.

Playboyn tämän vuoden heinäkuun numeron kannessa poseerannut Jenny McCarthy ei ole suinkaan hiljentänyt tahtiaan, mitä tulee vähissä vaatteissa näyttäytymiseen. Nyt 39-vuotias malli keikistelee nyt mustavalkoisissa polka dot -bikineissä, eivätkä McCarthyn ikävuodet vieläkään paista tähden upeassa vartalossa. Katso kuvat tästä.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa.