Koira söi Miley Cyrusin timantit: ”Kakkasi ulos seuraavana aamuna”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hannah Montana -sarjan teinitähtenä tunnetuksi tullut supertähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Suhde kihlattuun Liam Hemsworthiin on viime aikoina lehtitietojen mukaan rakoillut.

Nyt Miley Cyrus on avautunut pariskunnan Ziggy-nimisestä englanninbulldoggista, jonka hän ja hänen kihlattunsa Liam Hemsworth pelastivat löytöeläinkodista. Tähden mukaan Ziggy aiheuttaa hänelle päänvaivaa ja on kiintyneempi Liamiin kuin häneen.

– Ziggy on jääräpäinen pikku narttu! Se ei kuuntele minua. Se rakastaa vain Liamia. Ziggy söi varmasti timanttini tahallaan! Se kakkasi ne ulos seuraavana aamuna, teinitähti tilittää Marie Claire -lehdelle.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.