Paris Hilton kiipeili peppu pystyssä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Äskettäin neitokainen lahjoitti 5.000 dollaria sairaalle fanilleen.

Nyt Paris on kuitenkin ehtinyt jo lomatunnelmiin, sillä hänet kuvattiin Korsikan saaren liepeillä sijaitsevalla Cavallo-saarella yhdessä tuntemattomaksi jääneen miesystävän kanssa. Yksiosaiseen mustaan uimapukuun pukeutunut Paris kiehnäsi paidattoman miespuolisen seuralaisen kanssa niin rannalla kuin vedessäkin, eikä seurapiirikaunotar näyttänyt haikailevan toukokuussa tähdestä eronneen entisen poikaystävän DJ Afrojackin perään.

Paris Hilton yritti palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui taannoin pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.