Kissan uskomaton pako surffilaudalla – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläinten tempaukset jättävät joskus Hollywoodin toimintatähtien hurjimmatkin stuntit toiselle sijalle. Etenkin kissojen ninjamaisia kykyjä esittelevät videot päätyvät nykyään usein Youtube-videosivulle nettikäyttäjien arkea piristämään.

Kuva: YouTube

Kissojen kouluttamiseen erikoistunut Youtube-käyttäjä CatTrainerToo on lisännyt palveluun videon, jolla koiraa karkuun juokseva kissa onnistuu jättämään takaa-ajajansa taakseen loikkaamalla uima-altaassa kelluvalle surffilaudalle ja ajelehtien altaan toiselle reunalle. Hulvaton pakotemppu nähdään videolla vielä hidastettuna, tietenkin asiaankuuluvasti toimintaelokuvamaisen jännitysmusiikin säestämänä.

Video on vain yksi lukuisista esimerkeistä siitä, kuinka kissojen ja koirien jo vuosituhansia käymä kilpailu ihmisten sydänten valloittamisesta on vain kiihtynyt internetissä, jossa eläinten omistajat jakavat toinen toistaan hupaisampia ja hellyyttävämpiä videoita ja kuvia lemmikeistään. Parhaimmat eläinkuvat ja -videot leviävätkin sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.